درباره ما

ورزش کشتی باچوخه بیشتر با نام اختصاری چوخه شناخته می شود و تاثیرات فرهنگی ورزشی آن در زندگی اهالی خراسان، بسیاری از مردم و جوانان کشور را به این ورزش، علاقه‌مند کرده است به طوری که پس از مسابقات فوتبال، بیشترین تماشاگر علاقه‌مند به این رشته ورزشی استو تعداد قابل توجهی از تماشاگرانش از طلوع تا غروب آفتاب،میادین ورزشی و گودهای چوخه را برای تماشای رقابت‌ها و اجرای فنون زیبای چوخه‌کاران و تشویق آنان ترک نمی‌کنند..

ورزش سنتی چوخه یک میراث معنوی ماندگار است که بایستی از سنین پایه و حداکثر از سنین دانش آموزی و دانشجویی در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز نظامی به آنان معرفی شود.

پیش نیاز تحقق همه‌ی این موارد وجود قوانین رسمی و مورد تایید پیشکسوتان، اساتید و مربیان این رشته ورزشی به عنوان یک نیاز اصلی و ضروری است.

با استفاده‌ی صحیح از این قوانین، می توان نیروهای متخصص و مورد‌نیاز این رشته ورزش سنتی را برای توسعه همه‌جانبه‌ی این ورزش سنتی در کشور آموزش داد و تربیت کرد.

البته نگاه مدیران عالی ورزش کشور بایستی بیش از آنچه تاکنون بوده است به توسعه علمی و گسترش فراگیر این ورزش بومی و محلی در سراسر کشور معطوف گردد و ترتیبی اتخاذ شود تا امکانات سخت افزاری مانند سالن های ورزشی و گودهای چوخه به بهترین امکانات استاندارد مجهز شوند و تجهیزات مناسب مانند تشک و لباس ورزشی به آسانی در دسترس علاقه‌مندانچوخه قرار داده شود.

بدیهی است وجود تقویم ورزشی سالیانه و لیگ منظم باشگاه‌های چوخه کشور با رویکرد انتخاب قهرمانان برتر هر دوره و همچنین اعزام ورزشکاران تیم‌های برتر چوخه به سایر کشورها و یا برکزاری مسابقات بین المللی در داخل کشور می تواند به ارتقاء روزافزون این رشته‌ی ورزشی کمک کند.